Izvinjenje Dverima zbog greške o troškovima kampanje

Izvor: Blic, 13.Jul.2012, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvinjenje "Dverima" zbog greške o troškovima kampanje

Agencija za borbu protiv korupcije i organizacija "Transparentnost Srbija" uputile su izvinjenje "Dverima" zbog greške u podacima o troškovima izborne kampanje, saopštio je danas taj pokret.

U saopštenju se podseća da je Pokret "Dveri" reagovao juče zbog pogrešnih podataka o troškovima njegove izborne kampanje koji su izneti na konferenciji za medije organizacije "Transparentnost Srbija".

Agencija za borbu protiv korupcije je odmah potom, 11. jula objavila novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izveštaj i izvinjenje zbog toga što su "Dveri" svrstane u grupu učesnika na izborima koji imaju neusklađene prihode i rashode.

Izveštaj pokreta "Dveri" pokazuje da potrošenih 800.000 dinara za koje, kako je objavila Agencija, ne postoji prethodno ostvareni prihod, potiču od priloga fizičkih lica, te su prihodi i rashodi kampanje ovog pokreta u potpunosti izbalansirani.

U skladu sa ispravkom Agencije i "Transparentnost Srbija" je odmah uputila izvinjenje pokretu Dveri, s obzirom da su na konferenciji za novinare izneli podatke, koje je ona prethodno objavila, a koji nisu bili tačni, navedeno je u saopštenju.

Povezane vesti: Banke strankama ne veruju bez pokrića Dveri počele izbornu kampanju skupom u Nišu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.