Izetbegović: Revidiranje tužbe protiv Srbije u slučaju novih dokaza

Izvor: Blic, 31.Maj.2016, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izetbegović: Revidiranje tužbe protiv Srbije u slučaju novih dokaza

Predsedavajuci Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da je moguće revidiranje tužbe BiH protiv Srbije u slučaju novih dokaza, ali da takvih dokaza sada nema.

"Neću odustati od prava da tražim pravdu pred sudovima, i domaćim i inostranim. Legitimaciju da se tužba ponovo pokrene je u rukama Softića, našeg agenta pred Hagom", rekao je Izetbegović gostujući na regionalnoj televiziji N1.

Prema njegovim rečima, Sofić će imati podršku da traži argument, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ili neki novi dokaz s kojim može pokrenuti proces, a da li će ga naći ostaje da se vidi.

Na tome, kako je rekao, radi intenzivno i sistematski čitav tim ljudi. "Sada tog dokaza nema, ako ga bude - može se pokrenuti. Sud ce proceniti da li se radi o legitimnom dokazu", kazao je on.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Izetbegović: Tužićemo Srbiju ako nađemo dokaze

Izvor: Mondo, 31.Maj.2016

Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da je moguće revidiranje tužbe BiH protiv Srbije u slučaju novih dokaza, ali da takvih dokaza sada nema...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović.."Neću odustati od prava da tražim pravdu pred sudovima, i domaćim i inostranim. Legitimaciju...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.