Ispitaćemo sve sporne privatizacije u Srbiji

Izvor: BKTV News, 16.Apr.2012, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispitaćemo sve sporne privatizacije u Srbiji

 
Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović najavila je danas da će SNS preispitati sve sporne privatizacije koje su u Srbiji sprovedene prethodnih godina.
'Srpska napredna stranka će preispitati sve sporne privatizacije koje su u Srbiji sprovedene prethodnih godina, ne samo zato što to od nas traži Evropska unija, već i zbog toga što je to u interesu naše zemlje, jer u Srbiji mora da se napokon ustanovi vladavina prava', rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je Zorana Mihajlović u razgovoru sa građanima Beograda, saopštila je SNS.
Mihajlović je dodala da je vladavina prava jedan od uslova za stvaranje povoljnijeg poslovnog ambijenta, koji je neophodan za privlačenje novih investicija, bez kojih nema otvaranja novih radnih
mesta.
'Naš cilj je da zaposlimo ljude i da građani mogu od svog rada pristojno da žive. Srbija je već izgubila četiri godine i više vremena za gubljenje nemamo, tako da će na ostvarenju tog cilja nova Vlada Srbije, čiju će okosnicu činiti Srpska napredna stranka, raditi od prvog dana svog mandata', rekla je Zorana Mihajlović.
Izvor: Agencije
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.