Hodžaj: Unutrašnji dijalog zaključiti priznavanjem Kosova

Izvor: Blic, 14.Avg.2017, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hodžaj: Unutrašnji dijalog zaključiti priznavanjem Kosova

Bivši kosovski ministar spoljnih poslova Enver Hodžaj rekao je da će unutrašnji dijalog Srbije o rešavanju kosovskog pitanja propasti ako se ne završi priznavanjem nezavisnosti i državnosti Kosova, prenosi danas prištinski list "Koha ditore".

"Ako Srbija stalno vodi kampanju protiv članstva Kosova u međunarodnim organizacijama, o kakvoj normalizaciji mi pričamo", napisao je Hodžaj na svom Tviter nalogu.

Hodžaj je time reagovao na izjavu šefa srpske diplomatije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ivice Dačića, koji je rekao da njegov predlog o definisanju šta je albansko, a šta srpsko na Kosovu nije usmeren na podelu Kosova, i da Srbija neće priznati kosovsku državnost na kraju dijaloga, zaključuje "Koha".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.