Hilari: Srbi, srećan vam Dan državnosti

Izvor: Glas javnosti, 15.Feb.2012, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilari: Srbi, srećan vam Dan državnosti

VAŠINGTON - Američka državna sekretarka Hilari Klinton čestitala je danas građanima Srbije Dan državnosti i poželela im prosperitetnu budućnost.

"U ime predsednika Baraka Obame i naroda Sjedinjenih Američkih Država, s radošću šaljem najbolje želje narodu Srbije koji slavi Dan državnosti 15. februar", navela je Klintonova u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << dostavljenom Tanjugu. "SAD i Srbija imaju dugu istoriju prijateljskih odnosa i saradnje zasnovane na obostranom interesu i obostranom uvažavanju. Danas, stojimo sa Srbijom dok vi radite u pravcu integracije sa Evropskom unijom, i mi ćemo nastaviti da podržavamo vaš napredak sve dok taj cilj ne postane stvarnost", navela je Klintonova.

Ona je dodala da se raduje daljem jačanju međusobnih odnosa i produbljivanju zajedničkog posla u narednim godinama dok, kako je rekla "promovišemo stabilnost i prosperitet u regionu i šire".

"Dok proslavljate vaš Dan državnosti, znajte da su vam SAD partner i prijatelj. Narodu Srbije i Srbima sirom sveta želim mirnu i prosperitetnu budućnost", zaključila je u čestitki američki državni sekretar Hilari Klinton.

Kada je covek ne bi poznavao rekao bi kako je to divna zena a drzava koju predstavlja jako humanitarna.

Ali, jako dobro i dugo je poznajemo, jos od 1999. godine, a narocito njen humanitarni rad u poslednjih nekoliko godina.

Fuj!!! Bas je odvratna

E, hvala ti Hilari, dobro je što pored tebe žive Srbija uopšte još postoji!

Stay where you are Mrs. Clinton. We do not need you.

Марш,краветино лицемерна!!!
Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.