HIT – Pomozite Tadiću, da pomuze kravu (IGRICA)

Izvor: BKTV News, 27.Apr.2012, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT – Pomozite Tadiću, da pomuze kravu (IGRICA)

Posle ministra infrastrukture Milutina Mrkonjića, koji se našao u igrici “Predjimost” – pređi most u Beogradu, u video igrici se našao i predsednik Demokratske stranke, Boris Tadić. Kreatori igrice na šaljiv način opisuju igricu koja nosi naziv “Pomuzi kravu“.
“Pošto je Tadić poslednji put bio u štali za prošle izbore malo je zaboravio kako se muze krava. Pred tobom je zadatak da mu pomogneš u snimanju predizbornog spota” – stoji u opisu ove šaljive video >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << igrice. Cilj igrice je da pomuzete što više mleka za 30 sekundi. Krava se muze na tastere DS na tastaturi. Kamere su spremne! Tako da svi koji žele da se oprobaju u muži mogu odigrati ovu zanimljivu video igricu.
http://zutica.org/igrice/pomuzi-kravu.html
Izvor: eizbori.com
Tweet
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.