Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2012, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Radić potpredsednik SPS-a u Vojvodini

NOVI SAD -

Student prorektor Univerziteta u Novom Sadu Goran Radić izabran je danas za potpredsednika Pokrajinskog odbora Socijalističke partije Srbije u Vojvodini, saopštili su pokrajinski socijalisti.

Radić (29) je završio Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu, a u pokrajinskoj organizaciji SPS biće zadužen za rad sa mladima, navedeno je u saopštenju posle sednice PO SPS.

Radić je Tanjugu rekao da je primetno da se većini gradskih odbora SPS-a sve više >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << priključuju mladi ljudi budući da žele unapređenje uslova života, besplatno školovanje i rešavanje brojnih problema sa kojima se suočavaju mladi.

"Smatramo da mladi kadrovi mogu to da podstaknu. Insistiraćemo na boljem položaju mladih, na socijalnoj sigurnosti, mogućnosti zapošljavanja nakon završetka fakulteta...", poručio je Radić.

On je naveo da će cilj biti da se u narednom periodu razmotri mogućnost otvaranja sekretarijata za mlade, a možda čak inicira i osnivanje Ministarstva mladih, ukazujući da takav model postoji u Sloveniji i da je dao dobre rezultate.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pajtić:EU civilizacijsko postignuće

Izvor: B92, 12.Mar.2012, 00:40

Novi Sad -- Predsednik vlade APV Bojan Pajtić kaže da su evropske integracije jedan od najvažnijih civilizacijskih postignuća, proistekao iz vizije zajedničke budućnosti...Pajtić se susreo sa članovima Udruženja studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta "ESTIEM", koji su gosti Fakulteta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.