Gojković: Razgovarala sam sa Tadićem - ali ne o vladi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2012, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojković: Razgovarala sam sa Tadićem - ali ne o vladi

BEOGRAD -

Lider Narodne partije Maja Gojković izjavila je da je razgovarala sa predsednikom Demokratske stranke Borisom Tadićem o budućnosti Srbije, nacionalnim pitanjima i ekonomskim izazovima, ali ne o konkretnim ponudama za vladu.

"Nisam imala ponudu da sa svoja dva poslanika podržim (novu) vladu. Ipak, jasno je da Narodna partija želi koaliciju sa DS", rekla je Gojković u izjavi za "Novosti".

Na pitanja koliko su tačne spekulacija da bi NP, SPO i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << manjine mogle da podrže vladu demokrata i socijalista, Gojkovićeva je rekla da nisu "o tom modelu razgovarali" i da je za nju važan program nove vlade Srbije.

"Ponavljam, prirodni partner nam je DS", kazale je Gojković i navela da je razgovarala i s predsednikom Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem na prijemu u Ruskoj ambasadi, ali ne o formiranju vlade.

Gojkovićeva je rekla da u URS-u nije razgovarano o mogućim koalicijama i da se njen stav nije promenio posle izbora, navodeći da je "cela koalicija govorila da nam strateški partner DS".
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.