Glasali prvi predsednički kandidati

Izvor: Kurir, 06.Maj.2012, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glasali prvi predsednički kandidati

Dva kandidata za predsednika Srbije i kandidat za gradonačelnika prvi glasali na svojim biračkim mestima

BEOGRAD  -Dvoje predsednički kanditata za predsednika Srbije Vladan Glišić iz pokreta Dveri i Danica Grujičić iz Socijaldemokratskog saveza glasali su u ranim jutarnjim časovima.

Kandidat pokreta Dveri za predsednika Srbije Vladan Glišić glasao je oko 9 časova na     biračkom mestu broj 11 na opštini Palilula u Beogradu.

Glišić >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je na glasanje došao u pratnji supruge Lidije Glišić.

Predsednički kandidat Socialdemokratskog saveza Danica Grujičić glasala je jutros u Trećoj beogradskoj gimnaziji na Vračaru.Grujičić je na biračko mesto broj šest izašla u 8.00 sati sa bratancem i komšijama.

Kandidat Preokreta za predsednika Srbije Čedomir Jovanović glasao je u 9.00 na biračkom mestu u Bloku 21 u Novom Beogradu.

Jovanović je na biračko mesto broj 5, Mesnoj zajednici "Ušće" u Bulevaru Zorana Đinđića došao sa suprugom Jelenom i ćerkom Zorom.

Kandidat koalicije SPS-JS-PUPS za predsednika Srbije Ivica Dačić glasao je  nešto posle 10.00 sati na biračkom mestu broj 37 na Dedinju.

Dačić je na glasanje došao sa suprugom i sinom.

Kandidat za predsednika Srbije Pokreta radnika i seljaka Zoran Dragišić glasao je na predsedničkim, parlamentarnim i loklanim izborima.

Dragišić je glasao u društvu supruge na biračkom mestu u Osnovnoj školi "Arčibald Rajs" u beogradskom naselju Karaburma.

Predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislav Koštunica glasao je oko 11:15 časova na biračkom mestu broj 42 u Svetosavskoj omladinskoj zajednici u Gospodar Jevremovoj ulici u Beogradu.

Koštunica je na biračko mesto došao u pratnju supruge Zorice.

Predsednički kandidat Ujedinjenih regiona Srbije Zoran Stanković glasao je danas na biračkom mestu 42, u mesnoj zajednici Cerak.

Stanković je na glasanje došao u pratnji supruge Marine.

Predsednička kandidatkinja Srpske radikalne stranke (SRS) Jadranka Šešelj glasala je  u beogradskom naselju Batajnica u podne, u osnovnoj školi na biračkom mestu 96.

Jadranka Šešelj je na glasanje u Osnovnoj školi "Svetislav Golubović Mitraljeta" došla u pratnji sina Aleksandra, koji je takođe glasao.

Muamer Zukorlić glasao u Novom Pazaru

Kandidat grupe građana za predsednika Srbije Muamer Zukorlić glasao je danas na biračkom mestu 73 u Novom Pazaru.

Zukorlić je na glasačko mesto stigao u podne u pratnji supruge Umeje i dece. U Srbiji se danas održavaju opšti izbori

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.