Funkcioner DJB: Radulović promenio odborničku listu

Izvor: Telegraf.rs, 31.Maj.2016, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Funkcioner DJB: Radulović promenio odborničku listu

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović promenio je listu odborničkih kandidata, koju je prethodno doneo odbor tog pokreta u beogradskoj opštini Vračar, dodavši kandidature kumova i rođaka nekih funkcionera pokreta, izjavio je nekadašnji nosilac liste Dosta je bilo na Vračaru Branislav Klanšček.

- U roku od 24 sata (Radulović) je sastavio svoju listu na kojoj se nalaze dva kuma sa svojim suprugama... Neke ljude koji su sada na toj listi prosto i ne poznajemo - rekao je za >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << televiziju Pink Klanšček, navodeći da je nov na listi i otac generalne sekretarke pokreta Dosta je bilo Jasmine Nikolić.

Drugi funkcioner tog pokreta i odbornički kandidat Milenko Petronijević rekao je da su se njegova supruga i kuma našle na odborničkoj listi "zbog rodne ravnopravnosti".

- Po rodnoj ravnopravnosti svaki treći kandidat treba da bude osoba ženskog pola, nedostajale su dve kandidatkinje, nismo mogli da ih nađemo i stavili smo naše supruge - rekao je Petronijević.

Na izborima 24. aprila pokret Dosta je bilo osvojio je sedam od ukupno 45 odborničkih mesta u Vračaru. Prva sednica skupštine te opštine zakazana je za 10. jun.

(Telegraf.rs / Beta)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PRIJATELJI, BRAĆA, KUMOVI Bivši funkcioner DJB: Radulović promenio odborničku listu

Izvor: Blic, 31.Maj.2016

Lider pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović promenio je listu odborničkih kandidata, koju je prethodno doneo odbor tog pokreta u beogradskoj opštini Vračar, dodavši kandidature kumova i rođaka nekih funkcionera pokreta, izjavio je nekadašnji nosilac liste Branislav Klanšček...- U roku od 24...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.