(FOTO, VIDEO) HAOS NA HRVATSKOM PRIMORJU: Talasi bacali ribarske brodove na obalu, nivo mora raste!

Izvor: Kurir, 10.Feb.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO, VIDEO) HAOS NA HRVATSKOM PRIMORJU: Talasi bacali ribarske brodove na obalu, nivo mora raste!

BIOGRAD NA MORU - Jako nevreme zahvatilo je gradove uz hrvatsku obalu, a olujni vetar noćas je izazvao probleme u Brodarici, Zadru i Biogradu na Moru, Tišnjanu, Rovinju...

U Zadru je duvao na momente orkanski jugo koji je poplavio deo obale, a jaki talasi izabacili su neke brodiće na kopno.

Veliki talasi su i u Brodarici kod Šibenika gde je more na put izbacilo mnogo kamenja. Slično je bilo i u Rovinju, a u Tišnjanu je vetar bacio na obalu ribarski brod.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Sad je jos grde

Biograd na Moru uskoro bi mogao biti Biograd 'u' moru jer se nivo mora podigao do rive. Ništa bolje neće biti ni u sredu, javlja Krometeo.

Ništa bolje nije bilo ni na kopnu. Vetar je u Slavonskom Brodu čupao stabla iz korena, a nad Kninom su blještale munje.

Na području Pule zabeleženi su udari vetra do 97 km na sat. Snažan vetar uzburkao je more duž cele obale Istre, a prelivanje mora na Antenalu zabeležio je jedan meštanin.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.