(FOTO) SELFI U AVIONU: Državna starleta leti sa Karićem!

Izvor: Kurir, 04.Avg.2015, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) SELFI U AVIONU: Državna starleta leti sa Karićem!

"Eto da ne bude da nisam dobra sa Karićima", napisala je Dušica i tako ponovo pokazala da je dobro prihvaćena u političkim krugovima

Državna starleta Dušica Jevđenović (23), inače savetnica u Vladi, završila je sa šopingom / odmorom u Moskvi, a u avionu prilikom povratka srela se sa Dragomirom Karićem.

Taj susret Dušica je ovekovičila selfijem sa bratom Bogoljuba Karića, koji se krije u Rusiji zbog poternice koja je za njim raspisana >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Srbiji.

"Eto da ne bude da nisam dobra sa Karićima", napisala je Dušica na Fejsbuku i tako ponovo pokazala da je dobro prihvaćena u političkim krugovima u Srbiji pa nije čudno što joj je predsednik Srbije Tomislav Nikolić sredio diplomatski pasoš.

Da podsetimo, Dušica je u Rusiji potrošila pravo malo bogatstvo kupujući skupocene torbe...

Eto da ne bude da nisam dobra sa Karicima. ;)

Osim što se pohvalila sa fotkom na kojoj uživa u društvu Karića, Dušica je na svoj fejsbuk profil podelila i fotografiju sa Draganom Jelinovićem Jelketom (58), pokojnim vlasnikom kluba „Kabare rouz“, koji je ubijen bombom podmetnutom pod njegov automobil.

Tebe ne mogu da vratim. Volim te do smrti..

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.