(FOTO) JEDE SVE PRED SOBOM: Vlasnici labradora Roloa potrošili 34.000 evra da zamene celu kuhinju!

Izvor: Kurir, 05.Okt.2015, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) JEDE SVE PRED SOBOM: Vlasnici labradora Roloa potrošili 34.000 evra da zamene celu kuhinju!

Rolo jede staklo, cigarete, kolače, jabuke, meso, jogurte... Naučio je da otvori sve ormariće u kuhinji i frižider, pa su vlasnici morali da stave nove ručke.

Sju Krik (51) i njen partner Stjuart Maher (47) Linkolnšira imaju labradora Roloa (9) koji jede doslovno sve što nađe.

Pas jede jabuke, flaše, mleveno meso, kolače, kutije cigareta, ceo jogurt a skoro ga je zamalo ubio otrov za pacove koje je pojeo. Par je potrošio 25.000 funti (oko 34.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << evra) kako bi Roloa pokušali da odvrate od njegovih starih navika.

Najveći problem je što je Rolo u kuhinji naučio da otvara baš sve ormariće, frižider, mašinu za sudovei tako bi doslovno pojeo sve što bi pronašao unutra.

Par je zato morao potpuno da preuredi kuhinju. Na ormariće i frižider su stavili posebne ručke pa Rolo više ne može da ih otvori. Takođe su morali da postave posebna vrata na ulazu u vrt da Rolo ne može da uđe.

"On je kao terminator. Zna čak da podigne poklopac. Jogurt svaki put otvori pre nego što ga pojede. Čim otvorim mašinu za sudovve, njegova glava je unutra i tada poliže sve tanjire", kaže Sju.

Osim što su mnogo novca potrošili da preurede kuhinju, Sju kaže da su veliki iznos morali da izdvoje i za veterinara koji je u nekoliko navrata psu spasavao život.

"Ali vredelo je svakog uloženog penija", kaže Sju i naglašava kako dobro moraju paziti da ništa ne ostane na podu što bi Rolo mogao da pojede.

Dodaje kako su psa udomili iz prihvatilišta kada je imao tri godine. Dotad je promenio tri vlasnika jer nisu mogli s njim da "izađu na kraj". Sju i njen partner imaju i labradora Oskara (4) i dva zamorca. I Oskar voli da jede skoro sve osim luka i celera.

(Daily mail)

Autor: Foto: Profimedia

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.