Evropska komisija plaća mladima da putuju po Evropi

Izvor: EurActiv Srbija, 27.Mar.2017, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evropska komisija plaća mladima da putuju po Evropi

Evropska komisija je 27. marta predstavila program koji treba da podstakne mlade da putuju u neku drugu evropsku zemlju. Predvidjeno je da se pokriju troškovi prevoza "za najmanje 5.000 mladih". Evropski parlament je imao delako ambiciozniji plan - da se obezbede "interrejl" karte za sve gradjane koji napune 18 godina, ali je Komisija ocenila da je to suviše skupo.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evropska komisija plaća mladim ljudima da putuju

Izvor: B92, 27.Mar.2017

Evropska komisija danas je predstavila program koji treba da podstakne mlade da putuju u neku drugu evropsku zemlju, tako što će se platiti troškovi putovanja "za najmanje 5.000 mladih"...Za program je izdvojeno 2,5 miliona evra iz budžeta za program Erazmus i u njemu mogu da učestuju mladi koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.