Džudžo podržao Ugljanina

Izvor: Akter, 17.Sep.2014, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džudžo podržao Ugljanina

Predsednik BNV Esad Džudžo izjavio je da podržava formiranje izborne liste "Za bošnjačko jedinstvo" za predstojeće izbore nacionalnih saveta nacionalnih manjina

Džudžo e u saopštenju naveo da Bošnjačka lista, koja je učestvovala na prethodnim izborima 2010. godine, neće učestvovati na izborima 26. oktobra, već će svoje najkvalitetnije kadrove kandidovati za ovu listu, čiji je nosilac Sulejman Ugljanin.

"Podržavamo ovu listu, kao i proces objedinjavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Islamske zajednice na području Srbije i pozivamo verske poglavare na dijalog koji bi doveo do obostrano zadovoljavajućeg rešenja", navodi se u saopštenju Esada Džudža.

On je ponovio poziv Bošnjacima da provere da li su upisani u poseban birački spisak nacionalnih manjina i da, ako nisu, to učine, kako bi stekli pravo glasa na predstojećim izborima za novi naziv Bošnjačkog nacionalnog veća.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.