Država prodaje 134 vozila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2017, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država prodaje 134 vozila

Uprava za zajedničke poslove republičkih organa Vlade Srbije, oglasila je prodaju 134 motorna vozila u svojini države, čiji su korisnici državni organi i organizacije. 

Motorna vozila se, kako piše u dokumentaciji, otuđuju u celosti, zbirno kao sekundarne sirovine po ukupnoj početnoj kupoprodajnoj ceni u visini od 609.700 dinara.

Zainteresovani kupci mogu razgledati vozila od 5. do 8. juna, dok se pisane ponude dostavljaju najkasnije do 14. juna, za kada je planirano otvaranje dostavljeninh ponuda.

Na spisku vozila za prodaju se nalaze građevinski kamioni, turistički autobusi, autobusi za gradski saobraćaj i putnički automobili.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Srbije odlučila! Država prodaje 134 vozila po neverovatnoj ceni od...

Izvor: BKTV News, 26.Maj.2017

Uprava za zajedničke poslove republičkih organa Vlade Srbije, oglasila je prodaju 134 motorna vozila u svojini države, čiji su korisnici državni organi i organizacije...Motorna vozila se, kako piše u dokumentaciji, otuđuju u celosti, zbirno kao sekundarne sirovine po ukupnoj početnoj kupoprodajnoj...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.