Dodik: Srbija i Srpska ne prave zaveru

Izvor: Kurir, 01.Mar.2015, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Srbija i Srpska ne prave zaveru

BEOGRAD - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je juče u Beogradu, na proslavi Dana i krsne slave RS, da je time želeo da pokaže da Republika Srpska i Srbija ne prave nikakve zavere i da nema ničeg prikrivenog, već da dve države srpskog naroda zajedno rade.

Predstavištvo Srpske Dan i slavu RS, koji su 9. januara, proslavilo je juče i u Beogradu, na dan kad je proglašen prvi ustav RS.

Dodik je zahvalio svima koji su stvarali Srpsku.

- Mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od njih su žrtve progona, mnogi su osuđeni, a nekima se još sudi u međunarodnim institucijama, ali hoću da iskažem zahvalnost tim ljudima, jer je RS stvorena pre rata. Republika Srpska je nastala 9. januara 1992, kad u BiH nije bilo rata. Rat je počeo kad su počeli da nas ubijaju na svadbama - naglasio je Dodik i dodao da bi srpski narod trebalo da bude zahvalan i prvom predsedniku RS Radovanu Karadžiću.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.