Izvor: S media, 08.Maj.2012, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić podržava Tadića u drugom krugu!

Predsedništvo Ujedinjenih regiona Srbije (URS) održalo je danas sednicu, na kojoj je donelo odluku da u drugom krugu predsedničkih izbora podrži Borisa Tadića, potvrđeno je S media portalu u URS-u.

Tadić: Prihvatam Nikolićev poziv na TV duel (VIDEO)

Dačić: Dogovor o Vladi pre drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kruga

Mićunović: Tadić pobeđuje, ne pristajemo na ucene

Na današnjoj sednici članovi Predsedništva URS-a analizirali su rezultate izbora. Tom prilikom je izraženo zadovoljstvo postignutim izbornim rezultatima i uspešnim predstavljanjem programa "Jaki regioni, jaka Srbija" predsedničkog kandidata URS-a prof. dr Zorana Stankovića.

"Predsedništvo URS-a je odlično ocenilo i rezultate stranke postignute u centralnoj Srbiji, gde nam je poverenje na lokalnim izborima poklonilo 12 odsto građana.

Ujedinjeni regioni Srbije će u narednom periodu još jače i odlučnije nastaviti borbu za jake regione i decentralizaciju Srbije, bez obzira da li će biti u vlasti ili u opoziciji na republičkom nivou", navedeno je u saopštenju.

(S media)

Foto: URS
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.