Dinkić: Nema indicija da sam pod istragom!

Izvor: Kurir, 13.Jun.2012, 06:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: Nema indicija da sam pod istragom!

Ujedinjeni regioni Srbije saopštili da su od Ambasade Austrije dobili potvrdu da se protiv Mlađana Dinkića u toj zemlji ne vodi istraga

BEOGRAD - Zvao Austrijance u pomoć.

Ujedinjeni regioni Srbije saopštili su juče da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od Ambasade Austrije u Beogradu dobili potvrdu da se protiv Mlađana Dinkića u toj zemlji ne vodi nikakva istraga ni po jednom osnovu.

- Tužilaštvo u Beču obavestilo je Ambasadu Austrije da provera obrade pravosudnih postupaka ne ukazuje na to da je protiv Mlađana Dinkića pokrenut bilo kakav istražni postupak - navodi se u saopštenju, pozivajući se na pismo koje je ambasador Austrije uputio kabinetu Dinkića.

Redakcija Kurira veruje da će naši čitaoci sami zaključiti šta zapravo znači odgovor koji je Dinkić dobio iz Austrije.

Podsetimo, Kurir je 8. juna objavio da se u Austriji vodi istraga protiv Martina Šlafa, a da je u tamošnjem tužilaštvu našem listu rečeno da će njome biti obuhvaćeni i svi oni koji su bili povezani sa aferom „Mobtel“.

(R. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.