Dimitrijević prvak sveta, Mitiću bronza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2017, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dimitrijević prvak sveta, Mitiću bronza

Reprezentativac Srbije Željko Dimitrijević postao je danas prvak sveta u bacanju čunja i postavio novi svetski rekord na šampionatu u para atletici koje se održava Londonu.

Uspeh Srbije je još veći pošto je Miloš Mitić bio treći i osvojio bronzanu medalju.

Srbija sada ima tri medalje na prvenstvu jer je pre dva dana Miloš Zarić osvojio zlato u bacanju koplja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki uspeh srpskih paraolimpijaca: Dimitrijeviću zlato i svetski rekord, Mitiću bronza!

Izvor: BKTV News, 17.Jul.2017

Reprezentativac Srbije Željko Dimitrijević postao je danas prvak sveta u bacanju čunja i postavio novi svetski rekord (31,99) na šampionatu koji se održava Londonu, dok je Miloš Mitić bio treći (29,06) i osvojio bronzanu medalju.

Nastavak na BKTV News...

Dimitrijević šampion sveta, Mitiću bronza!

Izvor: N1 televizija, 17.Jul.2017

Srpski atletičar Željko Dimitrijević osvojio je titulu svetskog šampiona u bacanju čunja na Svetskom prvenstvu u paraatletici u Londonu...Dimitrijević je do novog svetskog zlata došao postavivši novi svetski rekord od 31.99 metara, kojije bacio već u drugoj seriji. Zanimljivo je da bi i njegov...

Nastavak na N1 televizija...

Srpski paraatletičari nižu medalje u Londonu

Izvor: VOA, 18.Jul.2017, 13:12

Reprezentativac Srbije Željko Dimitrijević postao je danas prvak sveta u bacanju čunja i postavio novi svetski rekord (31,99) na šampionatu u para atletici koje se održava Londonu. Uspeh Srbije je još veći pošto je Miloš Mitić bio treći (29,06) i osvojio bronzanu medalju, dok je drugo mesto...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.