Dejanovićeva: Nema vlade bez socijalista

Izvor: Kurir, 23.Apr.2012, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejanovićeva: Nema vlade bez socijalista

Dačićevu političku kampanju ne vode "ni Englezi ni Amerikanci, već da ona proističe iz njegovog srca, 100 noći godišnje ne spava i nikada nije razmišljao da li su tu kamere, jer ne obavlja posao kao predizbornu kampanju, poručila potpredsednica SPS-a

KRALJEVO - Potpredsednica Socijalističke partije Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila je u Vrnjačkoj Banji da posle izbora bez socijalista neće moći da se formira vlada, kao i da će u toj vladi socijalista >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << biti "neuporedivo više nego u sadašnjoj".

Na predizbornom skupu vrnjačkih socijalista, Dejanovićeva je ocenila da bi Srbija da je bilo više socijalista u Vladi, imala ne samo političku stabilnost izraženu kroz trajanje punog mandata, nego bi bili stvoreni još bolji uslovi za dolazak investitora.

Ona je naglasila da je uz dolazak stranih ulagača, od izuzetne važnosti i kakav će status kod njih imati zaposleni i najavila da će istinski postizborni koalicioni partner socijalista bit sindikati.

Dejanovićeva je ocenila da je lider SPS-a Ivica Dačić najbolji kandidat za predsednika Srbije, jer je čitav život posvetio ljudima.

Ona je istakla da Dačićevu političku kampanju ne vode "ni Englezi ni Amerikanci, već da ona proističe iz njegovog srca i uverenja šta je potrebno da ima predsednik Srbije".

"Na poslu koji sada radi, Ivica Dačić 100 noći godišnje ne spava i nikada nije razmišljao da li su tu kamere, jer ne obavlja posao kao predizbornu kampanju. Zemlja koja želi mirnu ekonomsku revoluciju može da je izvede samo sa takvim čovekom na čelu", rekla je Dejanovićeva.

Ona je Dačićevu senzibilnost za rodnu ravnopravnost ilustrovala time što je posle prethodnih izbora za nju predvideo višu političku funkciju nego za sebe.

Potpredsednica SPS-a je pozitivno ocenila i rad ostalih svojih stranačkih kolega u Vladi ocenjujući da su "koridori postali tema u Srbiji onda kad je socijalista Milutin Mrkonjić postao ministar za infrastrukturu".

Na predizbornom skupu u Kongresnom centru "Zvezda" predstavljeni su kandidati socijalista za odbornike u Skupštini opštine Vrnjačka Banja koje predvodi njihov kandidat za predednika Rodoljub Džamić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.