Dačić: Spremni smo i za predsedničke izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2012, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Spremni smo i za predsedničke izbore

KRALJEVO -

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je danas u Kraljevu da je koalicija SPS-PUPS-Jedinstvena Srbija spremna i za predsedničke izbore, kad god da budu raspisani, i da će on biti kandidat.

Dačić smatra da bi trebalo da se okončaju kalkulacije o tome da li će i kada biti raspisani predsednički izbori i da neko treba o tome da razgovara sa koalicijom na čijem je čelu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Ako ih ne raspišu sada kad su počeli da pričaju o tome, znači da su se malo zamislili. I Srpska napredna stranka o tome ne izražava jasne stavove, sve mi se čini da ima neka tajna veza u tome", rekao je Dačić novinarima.

Lider socijalista je ponovio da Boris Tadić i Tomislav Nikolić ne mogu da zauzmu ceo prostor na političkoj sceni Srbije, koja je mnogo veća nego što su njihovi kapaciteti.

"Slobodan Milošević je godinama hteo da sa Vukom Draškovićem zauzme ceo politički prostor, pa vidite šta je bilo sa obojicom. Ta ideja je nemoguća", ocenio je Dačić.

On očekuje dobar rezultat na parlamentarnim i lokalnim izborima i uveren je da će koalicija SPS-PUPS-JS osvojiti duplo više glasova nego na prošlim izborima i da je jedina politička opcija kojoj će to poći za rukom.

Dačić je, kao ministar unutrašnjih poslova, danas u Kraljevu otvorio renoviranu zgradu Policijske uprave koja bila znatno oštećena u zemljotresu 3. novembra 2010. godine.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Srpska Napredna Stranka,   Predsednički izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Spremni smo i za predsedničke izbore

Izvor: S media, 14.Mar.2012

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je danas u Kraljevu da je koalicija SPS-PUPS-Jedinstvena Srbija spremna i za predsedničke izbore, kad god da budu raspisani, i da će on biti kandidat...Dačić: Hoću da pobedim sve!..Dačić: Tadić što pre da odluči o predsedničkim...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.