Dačić: Služiću samo narodu

Izvor: Kurir, 30.Apr.2012, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Služiću samo narodu

Bilo bi najbolje da odmah glasate za SPS, jer će i Tadić i Nikolić morati da dođu kod mene, poručio lider socijalista

KRUŠEVAC - Čvrsto, jasno, odlučno!

- Zalagaću se za jednakost i socijalnu pravdu, a kriminalce koji su opljačkali narod i oteli mu radna mesta ću pohapsiti. Čvrst sam u odbrani narodne politike i odlučan da je sprovedem u interesu naroda. Ne zavisim od moćnika i spreman sam da služim svom narodu i zemlji. Spreman sam da služim Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << - poručio je Ivica Dačić, predsednički kandidat SPS-PUPS-JS na skupu u Kruševcu.

Prema njegovim rečima, ekonomske institucije najviše pljačkaju narod, a ako socijalisti dođu na vlast, te institucije će biti u službi naroda.

- Izbori 6. maja prilika su da se ispravi 5. oktobar. Posle 5. oktobra uveli su sistem neoliberalizma - uzmi, kradi i beži. Ali kad-tad dođe maca na vratanca - rekao je lider SPS. Dačić je poručio da bi narod odmah trebalo da glasa za njega jer će posle izbora i Boris Tadić i Tomislav Nikolić morati da dođu kod njega.

- Mi ne možemo biti drugačiji nego kakvi su nam bili preci. Ovde u Kruševcu ima mnogo onih koji su ratovali na Kosovu i Metohiji. Oni su bili borci za slobodu, a ne ratni zločinci - rekao je Dačić.

(M. M.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.