Izvor: TvojPortal.com, 27.Feb.2012, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Šešelj da se brani sa slobode

/vesti online/ Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao je da se SPS i on lično zalažu da se lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, koji je devet godina u pritvoru Haškog tribunala, pusti da se brani sa slobode. Dačić je na pitanje kako komentariše to što je funkcioner SPS-a Milutin Mrkonjić juče bio na mitingu podrške lideru SRS-a, istakao da je to Mrkonjićev lični >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << stav i da to nema veze sa političkom saradnjom izmedu SPS i SRS.

Ivica Dačić podržao radikale, ali samo zbog Šešelja
"Nezabeležen je primer da je neko toliko godina u pritvoru, a da nema odluke", rekao je Dačić novinarima u Beogradu i ukazao na loše zdravstveno stanje lidera radikala.
Govoreći o koaliciji SPS-PUPS-Jedinstvena Srbija, Dačić je rekao da unutar koalicije ne postoje problemi, ali da je realnost da je SPS njen najjači deo. Prema njegovim rečima, broj mandata koji će pripastio članovima koalicije stvar je dogovora i dodao da SPS ne može imati manje poslanika u Skupštini Srbije od svojih partnera.

Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.