Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2012, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DZH: Otvoreni za sve kojima je cilj ulazak Srbije u EU

NOVI SAD -

Demokratska zajednica Hrvata (DZH), Opštinska organizacija u Novom Sadu, saopštila je danas da je koalicija nekoliko nacionalnih stranaka i građanskih udruženja, koja je formirana krajem prošle godine u Subotici, otvorena za razgovor sa svima kojima je cilj ulazak Srbije u EU.

Koalicija je otvorena za zainteresovane stranke i građanska udruženja kojima je cilj ulazak u EU, poboljšanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kvaliteta života građana, poštovanje prava nacionalnih manjina, navodi DZH naglašavajući da će "svaki glas dat našoj koaliciji biti garant za povraćaj i podizanje ugleda Republike Srbije u svetu".

DZH je nacionalna stranka, čije je sedište u Subotici i koja ima osam opštinskih organizacija, kao i podružnice u skoro svim većim gradovima Srbije, od Niša do Subotice.

Krajem prošle godine, kako se podseća u saopštenju, u Domu DZH u Subotici potpisan je sporazum o pravljenju koalicije za predstojeće izbore, koju čine neke stranke Bošnjaka, Mađara, Slovaka, Roma, Rusina, Hrvata i nekoliko građanskih udruženja.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Raste broj dolazaka i noćenja stranih turista

Izvor: Danas, 05.Mar.2012, 18:58

Broj noćenja u Novom Sadu u januaru ove godine je za 73 odsto veći nego u istom mesecu prošle godine, saopštila je Turistička organizacija Novog Sada (TONS). Prema tim podacima, ukupni dolasci su povećani za 29 odsto.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.