DS treba da skloni ljude koji ne rade dobro

Izvor: NaDlanu.com, 04.Mar.2012, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS treba da skloni ljude koji ne rade dobro

Zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas izjavio je da njegova partija mora oštrije da reaguje i skloni ljude koji nisu u stanju da dobro obavljaju svoj posao.

BEOGRAD, 4. marta 2012. (Beta) - Kao gradonačelnik Beograda, otpustio sam 15 ljudi koji su pozicije dobili kao stranačke ličnosti, a nisu dobro radili, naglasio je Đilas."Takav sistem mora da postoji i na nivou republike, gde je bilo onih koji su se časno odnosili prema poslu, ali i onih koji nisu imali kapacitet >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << za taj posao ili su pozicije koristili da bi došli do nekih koristi koje im po zakonu ne pripadaju", kazao je Đilas u intervjuu za današnji Blic.Đilas je istakao da je velika je greška što takvi nisu smenjivani, ali i da nema čoveka koji nije napravio greške u životu."To je ljudski, DS nije mašina. Nju čine ljudi. I među nama ima onih koje narod poštuje i koji dobro rade svoj posao, a imate i ljude za koje građani ne misle da zaslužuju mesta na kojima se nalaze", kazao je Đilas.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.