DS: Skandalozno ponašanje gradonačelnika Novog Sada

Izvor: Blic, 01.Apr.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Skandalozno ponašanje gradonačelnika Novog Sada

Demokratska stranka (DS) optužila je danas gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića da štiti kriminal i šovinističke ispade svojih koalicionih partnera iz stranke "Treća Srbija".

Vučević je izjavom da je "svaki napad na 'Treću Srbiju' ujedno inapad na Srpsku naprednu stranku, gradonačelnika i (premijera) Aleksandra Vučića" prevazišao sam sebe u bezobrazluku prema građanima Novog Sada i udvorištvu prema Vučiću, navodi se u saopštenju DS.

"Umesto da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gradonačelnik osudi ponašanje jednog izabranog funkcionera koji je napao našeg sugradjanina koji svoj posao godinama radi pošteno, on se upustio u odbranu siledžijskog ponašanja svog koalicionog partnera", ističe se u saopštenju.

odbornik "Treće Srbije" u Skupštini Novog Sada i generalni sekretar te stranke Aleksandar Đurđev optužio je konobara u gradskoj Skupštini da je pokušao da mu otruje kafu, a novinarku "Blica" Anu Lalić da radi za hrvatsku obaveštajnu službu.

Demokrate navode da "Treća Srbija" širi govor mržnje i da je "evidentan kriminal" u javnim preduzećima kojima rukovodi ta stranka. "Gradonačelnik koji je sa 15 osvojenih odborničkih mandata došao do većine od 48 odbornika, vodjen isključivo željom da dodje na vlast bez obzira na rezultat izbora, štiti i kriminal i šovinističke ispade svojih koalicionih partnera", rekli su u DS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.