DS, DSHV i SDPS zajedno na izborima u Subotici

Izvor: Blic, 14.Mar.2012, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS, DSHV i SDPS zajedno na izborima u Subotici

Demokratska stranka će na lokalne izbore u Subotici izaći u koaliciji sa Demokratskim savezom Hrvata u Vojvodini (DSHV) i Socijaldemokratskom partijom Srbije (SDPS), saopštili su danas lokalni čelnici tih partija.

Odluku o savezu na lokalnim izborima danas su saopštili predsednik Gradskog odbora DS-a Modest Dulić, lider DSHV-a Petar Kuntić i predsednik SDPS-a u Subotici Dejan Antić.

Dulić je tom prilikom istakao da se na ovaj način nastavlja dugogodišnja, veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uspešna saradnja sa DSHV-om, dok se saradnja sa SDPS-om sa republičkog nivoa prenosi i na lokal.

"Prva konvencija ove koalicije, na kojoj će biti predstavljen zajednički program, biće održana 23. marta na Otvorenom univerzitetu u Subotici. U međuvremenu u prostorijama sve tri stranke počinje posao prikupljanja potpisa podrške zajedničkoj listi za učešće na izborima za lokalni parlament", rekao je Dulić.

On je dodao da će nosilac liste biti predsednik DS-a Boris Tadić, a prvi na listi funkcioner te stranke Oliver Dulić.

Povezane vesti: Dačić: Izbori na Kosovu završena priča SNS počela kampanju, Nikolić pozvao Tadića da raspiše predsedničke izbore Todorović neće biti na izbornoj listi SRS Raspisani parlamentarni, lokalni i pokrajinski izbori za 6. maj Tadić sutra u podne raspisuje izbore
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS sa DSH i SDPS u Subotici

Izvor: B92, 14.Mar.2012

Beograd -- Demokratska stranka će na lokalne izbore u Subotici izaći u koaliciji sa Demokratskim savezom Hrvata u Vojvodini i Socijaldemokratskom partijom Srbije...Odluku o savezu na lokalnim izborima danas su saopštili predsednik Gradskog odbora DS Modest Dulić, lider DSHV Petar Kuntić i predsednik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.