DAČIĆ PRELOMIO: Evo ko ostaje, a ko leti s funkcija u SPS-u!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Nov.2014, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAČIĆ PRELOMIO: Evo ko ostaje, a ko leti s funkcija u SPS-u!

- Potrebne su promene za novo vreme, kako programske tako i kadrovske i programske promene i promena imidža stranke. Nova politika za novo doba - rekao je lider SPS-a

Potpredsednica SPS Dijana Vukomanović nakon kongresa partije 14.decembra neće ostati na toj funkciji, a pod znakom pitanja je i mesto Žarka Obradovića, koji je sada zamenik predsednika stranke.

Lider socijalista Ivica Dačić rešen je da “podmladi stranku, ali ni Vukomanovićeva, po svemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sudeći, neće ostati na mestu potpredsednika, gde bi mogao da je zameni Vladan Zagrađanin, nekadšnji direktor SPS-a“.

Najveće šanse za zamenika predsednika stranke ima Aleksandar Antić, ali ne treba isključiti mogućnost da na tu poziciju dođe i Branko Ružić, piše list, ukazujući da je, opet, “pitanje da li će Ružić uspeti da dođe na to mesto nakon opozicionog delovanja, koje je pokazao”.

Foto: Tanjug/Miloš Jelesijević

Prema navodima Kurira, mesto potpredsednika zagarantovano je Slavici Ðukić Dejanović i Dušanu Bajatoviću.

Lider socijalsta Ivica Dačić rekao je za taj list da “mi imamo problema kako da obavimo taj kadrovski raspored, a da istovremeno zadovoljimo potrebe za promenama u SPS“.

- Potrebne su promene za novo vreme, kako programske tako i kadrovske i programske promene i promena imidža stranke. Nova politika za novo doba – rekao je Dačić i naglasio da je u tom smislu primeren nekadašnji slogan Saveza socijalističke omladine – “Menjajmo da nas ne promene”.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.