Čanak: Nisam razgovarao sa Vučićem o Vojvodini

Izvor: Akter, 09.Avg.2014, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Nisam razgovarao sa Vučićem o Vojvodini

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da sa premijerom Aleksandrom Vučićem nije razgovarao o raspletu političke krize u Vojvodini i odbacio navode da tu stranku interesuje mesto pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, koje je ostalo upražnjeno nakon odlaska Gorana Ješića

"Samo što nije počeo treći svetski rat, a vi me napadate ko će biti pokrajinski sekretar za poljoprivredu. Ponoviću po ko zna koji put - LSV nema nikakve pretenzije ni prema jednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << funkciji u pokrajini", rekao je Čanak za Politiku.

Kad je reč o rekonstrukciji pokrajinske vlade, on je istakao da LSV prvo interesuje da vidi šta će da se radi, drugo da vidi šta vlada predlaže da se radi, i kao treće da vidi koliko je to realno i koji ljudi će to da ostvare.

Na konstataciju da je rekonstrukcija pokrajinske vlade u rukama LSV i da u tome ne učestvuje Savez vojvođanskih Mađara Ištvana Pastora, Čanak je ocenio da Pastora to i ne interesuje.

"Pastora zapravo ne interesuje sve to, jer misli da je sada postigao da sedi na četiri stolice, da mu se jedan deo pozicije nalazi u Beogradu, drugi deo u Pešti, a treći u Novom Sadu, dok je četvrti pozicioniran u Subotici. I ponašajući se kao nekakva četvoronožna politička životinja misli da se vrlo čvrsto pozicionirao. Međutim, ja sam vrlo skeptičan oko toga, s obzirom na to da su mu sve četiri noge desne", naveo je lider LSV-a.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nisam razgovarao sa Vučićem o APV"

Izvor: B92, 09.Avg.2014

Beograd -- Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da sa premijerom Aleksandrom Vučićem nije razgovarao o raspletu političke krize u Vojvodini...Čanak je odbacio navode da tu stranku interesuje mesto pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, koje je ostalo upražnjeno nakon odlaska...

Nastavak na B92...

LSV: Dogovor o novoj politici u pokrajini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2014

Pregovori o rekonstrukciji Pokrajinske vlade biće nastavljeni u utorak, potvrdio je danas šef poslaničke grupe LSV u Skupštini Vojvodine Branislav Bogaroški, i istakao da bi predstavnici te stranke, DS i NDS trebalo da se dogovore o novoj politici u pokrajini. Srpska napredna stranka saopštila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.