ČVRŠĆI ODNOSI ZEMALJA ZAPADNOG BALKANA: Joksimović na Konferenciji o jačanju regionalne saradnje

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČVRŠĆI ODNOSI ZEMALJA ZAPADNOG BALKANA: Joksimović na Konferenciji o jačanju regionalne saradnje

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović učestvovaće danas na Jahorini na regionalnoj konferenciji pod nazivom "Rad na jačanju regionalne saradnje na Zapadnom Balkanu: dostignuća i perspektive".

Ministarka Joksimović će, zajedno sa ministrom spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igorom Crnadakom, govoriti na panelu posvećenom mogućnostima zajedničkog rada parlamenata i izvršnih vlasti na sprovođenju Bečkih zaključaka i Berlinske agende, saopšteno je iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kancelarije za saradnju sa medijima Vlade Srbije.

Organizator Regionalne parlamentarne konferencije je Mreža parlamentarnih odbora za ekonomiju, finansije i evropske integracije Zapadnog Balkana.

Na konferenciji će se razmotriti mogućnosti za unapređenje i jačanje saradnje u oblasti procesa evropskih integracija, konkurentnosti, ekonomskog rasta, kao i saradnje među parlamentima iz regiona Zapadnog Balkana.

Autor: Tanjug

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija dosledna u regionalnoj saradnji

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2015

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je danas da su politička stabilnost i dobri regionalni odnosi važni, da se radi na njihovom unapređenju i da Srbija uvek aktivno u tome učestvuje...Joksimović učestvuje na konferenciji "Rad na jačanju regionalne saradnje na Zapadnom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.