ČESIMA SVIRALI TAMBURAŠI NA UVCE: Branislav Gašić odveo goste u Skadarliju

Izvor: Kurir, 03.Sep.2015, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČESIMA SVIRALI TAMBURAŠI NA UVCE: Branislav Gašić odveo goste u Skadarliju

Bend je svirao domaće pesme, a u jednom trenutku češki premijer je naručio "Marš na Drinu" i "Tamo daleko", rekao je izvor

Ministar odbrane Srbije Branislav Gašić bio je domaćin utorak uveče češkom premijeru Bohuslavu Sobotki i njegovoj delegaciji. Gašić je važne goste, kako navode mediji, odveo u čuvenu beomske četvrt Skadarliju, gde su im tamburaši svirali na uvce.

"Gosti su stigli oko 21 sat. Bilo ih je desetak u društvu. Pili su domaće vino. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Bend je svirao domaće pesme, a u jednom trenutku češki premijer je naručio "Marš na Drinu" i "Tamo daleko". Nije znao baš reči, ali je pevušio melodiju", kaže izvor koji je bio u njihovom društvu.

Sobotku je primio Aleksandar Vučić. Gost iz Češke nam je obećao pomoć u rešavanju problema s migrantima i u procesu pridruživanja Evropskoj uniji.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.