Božović: Mali da kaže istinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2016, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Mali da kaže istinu

Predsednik beogradskog odbora Demokratske stranke (DS) Balša Božović zapitao je danas gradonačelnika Beograda zbog čega je izbegao da kaže istinu o tome zbog čega ;srpska strana ima svega 32 odsto udela u zajedničkom preduzeću "Beograd na vodi", iako ulaže 30 puta više nego arapski investitor.

"Mi smo sve vreme govorili da se radi o jednom koruptivnom i veoma mutnom poslu koji će plaćati građani iz svog džepa da bi arapski investitor sebi tamo sazidao hotel šoping-mol >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i kafanu", naveo je Božović u pisanoj izjavi.

On je ocenio da u tom poslu nema nikakvog javnog interesa.

"Demokratska stranka će u narednih mesec dana sa svojim stručnim timom izaći sa rešenjem šta je to što će se sa istom količinom novca napraviti umesto 'Beograda na vodi', što će koristiti građanima Srbije, i što će, naravno, biti prevashodno u javnom interesu", naveo je Božović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Božović: Mali izbegao da kaže istinu

Izvor: RTS, 27.Sep.2016

. Predsednik Gradskog odbora DS Beograd Balša Božović smatra da je gradonačelnik Siniša Mali u emisiji "Insajder" izbegao da kaže istinu o tome zbog čega srpska strana ima svega 32 odsto udela u zajedničkom preduzeću "Beograd na vodi", iako ulaže 30 puta više nego arapski investitor.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.