Boško Obradović poziva na bojkot svih izbora

Izvor: Blic, 21.Apr.2017, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boško Obradović poziva na bojkot svih izbora

Lider Dveri Boško Obradović pozvao je danas parlamentarnu opoziciju da bojkotuje sve izbore dok se ne steknu fer i pošteni uslovi za njihovo održavanje.

- Ne smemo priznati ove izbore i ne smemo izaći na bilo koje sledeće ako se ne promene izborni uslovi - rekao je Obradović na konferenciji za novinare.

Dodao je da ne treba učestvovati na izborima ako su oni unapred pokradeni i na bilo koji drugi način neregularni.

Kaže da je to njegov predlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svima u opoziciji, da se stane u jedinstven front za poštene i fer izbore, a da se razlike stave sa strane i naglašava da je to najvažniji zadatak koji opozicija ima perd sobom.

- Moramo se izboriti da izbori izgledaju onako kako izgledaju u Francuskoj, gde imate tv debatu, sučeljavanje kandidata, ravnopravan medijski tretamn, ako toga nema, treba bojkotovati svake druge izbore dok se ne obezbede fer uslovi - istakao je on.

On je poručio da je spreman na saradnju sa kompletnom opozicijom "kako bi se stalo na put Vučićevoj diktaturi".

Poslanici Dveri su na konferenciji za novinare nosili transparente: "Lopovu se ne čestita na kradji", "Nemoj da mi lažes babu", "Ne priznajem rezultate izbora"
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Opozicija da bojkotuje naredne izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2017

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da bi opozicija trebalo da bojkotuje sve naredne izbore ukoliko se ne obezbede fer i pošteni izborni uslovi...On je, na konferenciji za novinare u Domu Narodne skupštine, predložio opozicionim strankama da sve političke razlike stave sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.