Borislav Stefanović bio član SPO

Izvor: Akter, 22.Maj.2015, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borislav Stefanović bio član SPO

Srpski pokret obnove (SPO) je danas saopštio da je potpredsednik Demokratske stranke (DS) Borislav Stefanović bio član SPO

"Tačni su navodi koje su preneli pojedini mediji da je potpredsednik DS Borislav Stefanović koji je dan u kojem je rehabilitovanjem Dragoljuba Mihailovića ispravljena istorijska nepravda, nazvao ‘danom naše sramote’, bio dugogodišnji aktivni član SPO u Novom Sadu", saopštio je novosadski odbor SPO.

Ta stranka je Stefanovića nazvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << “instant-levičarem", koji je u SPO ostao u sećanju po "snažnom aktivizmu”.

“Međutim, Stefanović i pored toga, upravo na način na koji su njegovi novi ideolozi decenijama falsifikovali istoriju, pokušava da falsifikuje sopstvenu prošlost”, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.