Bohum doprinela unapređenju odnosa Srbije i Egipta

Izvor: Studio B, 28.Avg.2015, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bohum doprinela unapređenju odnosa Srbije i Egipta

Premijer Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je odlazećoj ambasadorki Egipta Menhu Mahrus Bahum što je svojim diplomatskim radom doprinela unapređenju odnosa dveju zemalja.

Vučić kaže da se nada skoroj razmeni poseta zvaničnika dveju država na najvišem nivou, što bi dalo veliki podsticaj razvoju saradnje.

Premijer je čestitao rukovodstvu i narodu Egipta na tome što i u vreme kad se suočavaju s terorističkim pretnjama, ostvaruju velike razvojne projekte, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << poput proširenja Sueckog kanala.

Kako se navodi u saopštenju Vladine kancelarije za saradnju s medijima, ambasadorka Bahum rekla je da će i po povratku u Kairo nastaviti da doprinosi unapređenju odnosa Srbije i Egipta i njihove bilateralne saradnje u svim oblastima.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.