Bez promene upisnog kalendara

Izvor: NaDlanu.com, 08.Jun.2012, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez promene upisnog kalendara

BEOGRAD, 8. juna 2012. (Beta) - Univerzitet u Beogradu ostaje pri tome da upis za brucoše počnu 20. juna, izjavila je u petak prorektorka za nastavu Univerziteta Neda Bokan.

BEOGRAD, 8. juna 2012. (Beta) - Univerzitet u Beogradu ostaje pri tome da upis za brucoše počnu 20. juna, izjavila je u petak prorektorka za nastavu Univerziteta Neda Bokan.Bokan je agenciji Beta rekla da je Senat Univerziteta u sredu odlučio da se upisni kalendar ne pomera i da prijavljivanje budućih brucoša >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << traje od 20. do 22. juna, a da polaganje prijemnih ispita traje od 25. do 27. juna.Konačne rang-liste fakulteti bi trebalo da objave do 2. jula, a prvi upisni rok trebalo bi da bude završen do 12. jula."Nismo dobili nove argumente koji bi nas ubedili da pomerimo upisni kalendar. Ministarstvo smo na vreme obavestili o terminima upisnih aktivnosti, još 25. aprila", kazala je Bokan.Bokan je ocenila da upis na fakultete ne treba pomerati i dodala da škole imaju dovoljno vremena da pripreme djacima dokumenta.Dopis Ministarstva kojim se traži odlaganje upisa na fakultete na sednici je odbila većina članova Senata, uz napomenu da su se fakulteti već organizovali, iznajmili prostorije za prijemne ispite.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.