Bez ovoga niko neće moći na Vučićevu inauguraciju! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 22.Jun.2017, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez ovoga niko neće moći na Vučićevu inauguraciju! (FOTO)

Sutra je veliki dan za Republiku Srbiju!

Na svečanost povodom inauguracije Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, 23. juna, doći će više od deset šefova država i vlada, svi lideri regiona, mnogobrojni ministri inostranih poslova, dok će Rusija i Kina poslati specijalne izaslanike.

Sutra veliki dan za Srbiju - Vučićeva inauguracija! Najveći broj državnika u poslednjih 40 godina; Predsednik Srbije otkrio zanimljiv detalj!

Predsednik Vučić ugostiće >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << oko 5000 zvanica iz čitavog sveta, te će tom prilikom njihovo prisustvo pokazati veliko poštovanje koje Srbija danas uživa u svetu, a kojem je bezrezervno doprineo naporan rad novog predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

FOTO: Tanjug

Ko sme da uđe na inauguraciju?

Na svečanost u Palati "Srbija" moći će da uđu samo gosti koji su dobili specijalnu pozivnicu, kao i novinari sa akreditacijom. Palata Srbije će u petak biti mala da primi sve zvanice, pa će gosti uživati i na platou ispred ovog zdanja. U obezbeđenju skupa učestvovaće sve specijalne jedinice MUP-a i Vojske Srbije koje će biti na terenu.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.