Bajatović: Možemo mi i sa Čedom

Izvor: TvojPortal.com, 30.Jan.2012, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajatović: Možemo mi i sa Čedom

/vesti online/ “U proteklom mandatu SPS je imao dogovor samo sa DS. Sa strankama poput G17, SPO ili LSV nismo imali nikakvih dodirnih tačaka. Bili smo potpuno nesaglasni sa neoliberalnim modelom koji je promovisao Dinkić. Što se tiče SPO, četnici i partizani nemaju ništa zajedničko. Socijalisti su skidali sa političke scene vojvođansko autonomaštvo, a Čanak ga danas promoviše“, rekao je u intervjuu za “Blic“ Dušan Bajatović, potpredsednik SPS-a.

Dušan Bajatović
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << />
Bajatović je upozorio da oni koji vode zemlju treba da se zapitaju da li je vreme da se preduzme nešto konkretno, jer ako toga ne bude, narod bi mogao to da kazni na izborima.

- Srpska politička elita je dugo u istom sastavu i mora da vodi računa da je krajnje vreme da se postigne konsenzus o svim nacionalnim pitanjima ili će građani morati da traže novu - ističe Bajatović.

Potpredsednik SPS-a navodi šta je neophodno za jedan opšti dogovor, pa ne isključuje mogućnost da ako to takvog dogovora dođe, njegova stranka uđe i u malo zamislivu koaliciju...
Opsirnije

politikaldpSrbijaspsDušan Bajatovićmozemo i sa cedom jovavanovicem

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.