BRATSKE DRŽAVE: Nikolić primio predsednika Makedonije! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRATSKE DRŽAVE: Nikolić primio predsednika Makedonije! (FOTO)

Predsednik Republike Makedonije Ðorge Ivanov počeo je danas zvaničnu posetu Srbiji, u koju je doputovao na poziv predsednika Republike Srbije

Predsednik Republike Makedonije Ðorge Ivanov počeo je danas zvaničnu posetu Srbiji, u koju je doputovao na poziv predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića.

Predsednik Ivanov, kome je priređen svečani doček ispred Palate “Srbija”, počeo je razgovor sa predsednikom Nikolićem, nakon čega će, kako je najavljeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << uslediti razgovori delegacija Srbije i Makedonije.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Makedonije će danas, takođe, položiti venac na Spomenik neznanom junaku na Avali.

Poseta se organizuje u duhu dobrosusedstva, prijateljstva i bliskih veza dva naroda, saopštila je Služba predsednika Srbije za saradnju s medijima.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Politički dijalog Srbije i Makedonije je u poslednje dve godine intenziviran, produbljen i kvalitativno unapređen posetama i susretima na najvišem nivou, navedeno je u saopštenju.

Predsednik Srbije boravio je u zvaničnoj poseti Makedoniji, u oktobru 2012. godine.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.