Aligrudić: Nema 126 glasova

Izvor: Glas javnosti, 08.Feb.2012, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aligrudić: Nema 126 glasova

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe Demokratske stranke Srbije Miloš Aligrudić izjavio je da nema potrebnih 126 glasova za izglasavanje dva predloga koja su na sednici skupštine i da smatra da ih neće ni biti do kraja aktuelnog saziva parlamenta.

Aligrudić je u obraćanju novinarima u parlamentu podsetio da je ovo “prvi put da vlada i saziv idu do kraja sve četiri godine” i da će se prvi put doći do situacije redovnih parlamentarnih izbora, naglasivši da je skupština u obavezi >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da radi do kraja saziva.

On je rekao da parlament neće raditi ili će, ako bude radio, tu biti reč “o trulim kompromisima zasnovanim na ličnim interesima” i dodao da je pitanje kako će se razrešiti i sednica koja je počela.

Prema njegovim rečima, bilo je reči da će se pred poslanicima naći i 30 predloga, a da su stigla samo dva i to za izbor članova tela oko kojih ne bi trebalo da bude političkog spora, a gde nema 126 poslanika za njihovu podršku.

“To nije problem opozicije već onih koji tvrde da imaju većinu”, rekao je Aligrudić.

“Ovo što ćemo imati pred nama ovih dana to je Labudova pesma ovog parlamenta, Oni će je otpevati…a od maja ćemo imati drugačiju parlamentarnu većinu i vladu”, rekao je Aligrudić.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALIGRUDIĆ: NEMA 126 GLASOVA

Izvor: Kurir, 08.Feb.2012

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe Demokratske stranke Srbije Miloš Aligrudić izjavio je da nema potrebnih 126 glasova za izglasavanje dva predloga koja su na sednici skupštine i da smatra da ih neće ni biti do kraja aktuelnog saziva parlamenta...BEOGRAD - Šef poslaničke grupe Demokratske stranke...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.