Ako Rusija napadne: Bivši šef NATO otkriva da li Amerika ulazi u rat

Izvor: BKTV News, 24.Apr.2014, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako Rusija napadne: Bivši šef NATO otkriva da li Amerika ulazi u rat

Kako stvari sada stoje u Ukrajini postavlja se samo dva pitanja – da li će Rusija izvršiti sveobuhvatnu invaziju na Ukrajinu, i da li će, ako se to dogodi, Amerika ući u rat.

Nekadašnji komandant NATO alijanse admiral Džejms Stavridis smatra da ne veruje da će Rusija izvršiti invaziju na Ukrajinu.
“Ipak ako se to i dogodi Rusija će biti i ekonomski i diplomatski izolovana od većine zemalja >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u svetu. Sve to bi dovelo do stanja kao i tokom Hladnog rada. A to ne bi bilo dobro za sve”, rekao je admiral Stavridis.
Na novinarsko pitanje da li će u tom slučaju Amerika i njeni evropski saveznici ući u rat bivši prvi čovek NATO-a smatra da je to malo verovatno.
“Otvoren rat a kao i vojno mešanje Amerike je zaista skoro nemoguća opcija. Ali s druge strane stvari idu ka tome da pružimo Ukrajini snažnu vojnu pomoć protiv pobune koju sponzoriše Rusija”, rekao je admiral Stavridis.
Izvor: kurir-info.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD (ne)će ući u rat ako Rusija napadne Ukrajinu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2014

Kako sada stvari stoje, u Ukrajini se postavljaju samo dva pitanja - da li će Rusija izvršiti sveobuhvatnu invaziju na Ukrajinu i da li će tada Amerika ući u rat...Otvoren rat a kao i vojno mešanje Amerike je zaista skoro nemoguća opcija, kaže nekadašnji komandant NATO alijanse admiral Džejms...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.