Agencija za borbu protiv korupcije: Svi predali izveštaj o troškovima kampanje, osim Saše Radulovića

Izvor: BKTV News, 26.Maj.2017, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agencija za borbu protiv korupcije: Svi predali izveštaj o troškovima kampanje, osim Saše Radulovića

Od jedananest kandidata za predsednika Srbije 2017. godine, svi su predali izveštaj o troškovima izborne kampanje, osim grupe građana "Dosta je bilo“ čiji je kandidat bio Saša Radulović, saopštili su danas iz Agencije za borbu protiv korupcije.

"Verifikovani izveštaji su javno dostupni na internet prezentaciji Agencije za borbu protiv korupcije, osim izveštaja koalicije oko Srpske napredne stranke. Zbog obimnosti izveštaja, koji ima gotovo 300 strana, Agencija se suocila >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sa tehnickim problemom pri verifikaciji izveštaja", navodi se na sajtu.

Takođe, se napominje da ovaj tehnicki problem nema uticaja na sam proces kontrole izveštaja o troškovima izborne kampanje i da se sve aktivnosti u tom procesu odvijaju uobičajeno.

Političke stranke, grupe građana i koalicije koje su predložile kandidate za predsednika na nedavno održanim izborima imale su rok do 22. maja da Agenciji za borbu protiv korupcije dostave izveštaj o troškovima izborne kampanje.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.