VOZI PIJAN I BEZ VOZAČKE VEĆ 15 GODINA: Ovo je manijak koji je “uleteo” u publiku na koncertu Petra Graša (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Avg.2016, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOZI PIJAN I BEZ VOZAČKE VEĆ 15 GODINA: Ovo je manijak koji je “uleteo” u publiku na koncertu Petra Graša (FOTO)

Marko Barić (36) se zaleteo automobilom u publiku u nedelju na koncertu Petra Graša. Tada je povredio dve žene, jednu lakše, a drugoj, Aniti Lauri Korajliji, profesorki na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, otkinuo je nogu. Vozio je pijan i bez položenog vozačkog ispita, a posledice su što je Anita ostaja trajni invalid jer je ostala bez noge.

Očevici tvrde da nakon nesreće nije ni izašao iz auta. Neki kažu da je  bio u šoku, drugi smatraju da se kratko odvezao unatrag >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i da je pokušao da pobegne. Ljudi osuđuju vozača koji je pijan seo u auto i bez vozačke dozvole, ali ljute se i na organizatore i policiju što nisu zatvorili put koji vodi na mesto gde je bio koncert.

Bariću je određen pritvor, a protiv njega je policija Opštinskom državnom tužilaštvu podnela kaznenu prijavu zbog izazivanja saobraćajne nesreće s teškim posledicama.

Nakon kraja istrage odlučiće se o proširenju optužnice s obzirom na poznate okolnosti pod kojima je Tišnjanin izazvao nesreću. Marko Barić je inače kuvar i pre nekoliko godina imao je zapažen nastup u popularnom serijalu RTL-a “Večera za pet”.

Nekoliko godina je kao pomorac radio za više brodarskih kompanija. Trenutno se bavi iznajmljivanjem apartmana, od kjih je neke nasledio od pokojnoga oca Ante Barića.

Lokalni stanovnici ističu da je Barić vrlo vredan čovek i da hoće da radi i najteže građevinske poslove. Ipak, njegovi poroci i vožnja 15 godina bez položenog vozačkog ispita su još neki od njihovih utiskaa o njemu. Inače, nakon propalog braka, iz kojega ima sina, Barić je trenutno u vanbračnoj vezi i s partnerkom čeka dete.

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr/ 24sata.hr)


Pogledaj vesti o: Polaganje vozačkog ispita

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.