REKORDER’ ZA VOLANOM: Skupio je 1124 kazne, a vozački ispit nikada nije polagao

Izvor: Cafe.ba, 09.Jul.2015, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REKORDER’ ZA VOLANOM: Skupio je 1124 kazne, a vozački ispit nikada nije polagao

Čak 1124 kazne zbog prometnih prekršaja skupio je 56-godišnjak iz Semeljaca kod Đakova vozeći neregistrirani automobil bez dozvole, jer vozački ispit nikada nije polagao.

Najveći dio kazni, uz vožnju bez dozvole, odnosi mu se i na neregistrirano vozilo. A unatoč kaznama, on prekršaje čini i dalje, piše Net.

Čini se da neslavni rekorder iz Semeljaca već ima i svog “nasljednika”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << barem u matičnoj im Osječko-baranjskoj županiji.

Ima i ‘nasljednika’

Ondje je, naime, na drugom mjestu po broju prometnih prekršaja 26-godišnjak s područja Baranje na čijem kontu je već 327 prometnih prekršaja, od čega 43 zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Ako nastavi kao do sada, a s obzirom na njegovu životnu dob, mladi Baranjac mogao bi sustići, pa i prestići zasad nedostižnog Semeljčanina.

Inače, u Osječko-baranjskoj županiji, jednoj od vodećih po “crnoj statistici” u prometu, samo u prvih pet mjeseci ove godine zabilježeno je čak 36.358 prometnih prekršaja.

U istom razdoblju prošle godine evidentirana su tek dva prekršaja manje.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.