Pre uvodjenja obuke za vozače u škole videti koliko su učenici opterećeni

Izvor: Beta, 21.Okt.2016, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre uvodjenja obuke za vozače u škole videti koliko su učenici opterećeni

Pre uvodjenja teorijske obuke za vozački ispit u srednje škole u Srbiji, trebalo utvrditi koliko su učenici opterećeni i kakva je situacija s drugim oblastima u školskom programu, izjavio je danas u Beogradu ministar prosvete Mladen Šarčević.Auto škole su nedavno predložile da se ukine teorijska nastava i polaganje u auto-školama i da se sticanje znanja iz ove oblasti prebaci u srednje obrazovanje.
Pogledaj vesti o: Polaganje vozačkog ispita

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ministar prosvete o obuci srednjoškolaca za vozački ispit

Izvor: B92, 21.Okt.2016

Beograd -- Pre uvođenja teorijske obuke za vozački ispit u srednje škole u Srbiji, treba utvrditi koliko su učenici opterećeni i kakva je situacija u školskom programu...To je izjavio ministar prosvete Mladen Šarčević...Auto-škole su nedavno predložile da se ukine teorijska nastava i polaganje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.