Marko Rojs provozao!

Izvor: Mondo, 16.Avg.2016, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Rojs provozao!

Fudbalar Borusije Dortmund konačno dobio vozačku dozvolu.

Foto: Guliver/Getty images/Adam Pretty

Fudbaler Borusije iz Dortmunda, Marko Rojs, položio je vozački ispit i dobio dozvolu, nakon što je pre nepune dve godine kažnjen sa 540.00 evra zbog vožnje bez iste.

Rojs je u novembru 2014. godine, tokom rutinske policijske kontrole, otkriven da je sedam godina vozio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa lažnom holandskom dozvolom, zbog čega ga je tužilaštvo u Dortmundu kaznilo velikim iznosom.

Reprezentativac Nemačke se izvinio i izrazio kajanje zbog nepoštovanja zakona, a sada je uspeo da položi teorijske i praktične testove.

"Istina je da sam položio testove. Veoma sam zadovoljan što sam zatvorio jedno poglavlje", rekao je Rojs za nemački Bild.

Ovaj 27-godišnji fudbaler trenutno se nalazi van terena zbog povrede prepona, zbog koje je i propustio Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Rojsov povratak laganim treninzima očekuje se početkom septembra.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.