Izvor: Blic, 28.Okt.2016, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRZ I BESAN Sarajlija bez vozačke dozvole napravio listu saobraćajnih kazni tešku 10.578 KM!

Policija Ilijaša je pre dva dana isključila iz saobraćaja Sarajliju inicijala D.M. nakon što je zatečen kako upravlja neregistovanim vozilom marke “džeta” bez položenog vozačkog ispita.

No, tu nije kraj. Nakon provere utvrđeno je da je D. M. višestruki povratnik u vršenju teških krivičnih dela na putevima u BiH.

U registru kazni konstatovano je da on ima dug od čak 10.578 KM!

- Pošto se do sada izrečenim sankcijama nije postigla svrha >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kažnjavanja, jer je D.M. nastavio sa vršenjem najtežih oblika prekršaja saobraćajnih prekršaja putevima u BiH, te je time direktno ugrozio javnu sigurnost, od D.M. je privremeno oduzet automobil – saopštili su iz MUP Kantona Sarajevo (KS), piše Dnevni avaz.

Iz MUP KS su naveli da ćeo duzeti automobil biti deponovan na depou MUP Kantona Sarajevo u Butmiru sve do okončanja postupaka koji se vode protiv D.M.
Pogledaj vesti o: Polaganje vozačkog ispita

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NAJVIŠE PIJANIH Sarajevska policija u protekla 24 sata iz saobraćaja isključila 29 vozača

Izvor: Blic, 29.Okt.2016, 09:29

Sarajevska policija nastavila je sa strogim kontrolama u saobraćaju u protekla 24 sata, a u navedenom periodu registrovan je 21 prekršaj...- Što se bezbednosti saobraćaja tiče, registrovano je 30 saobraćajnih nesreća sa materijalnom štetom. Iz saobraćaja je isključeno 29 vozača i vozila, i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.