AUTO SLETEO S PUTA: Trojica mladića povređena kod Petrovca na Mlavi

Izvor: Kurir, 27.Avg.2015, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUTO SLETEO S PUTA: Trojica mladića povređena kod Petrovca na Mlavi

Policija će protiv Bobana T, koji je vozio auto iako nije imao položen vozački ispit, podneti adekvatnu krivičnu prijavu

PETROVAC NA MALVI - U selu Dobrnje kod Petrovca na Mlavi dogodila se teška saobraćajna nesreća, u kojoj su povređena trojica mladića iz Oreškovice. Udes izazvao Boban T. (19), koji je auto stranih registracija vozio prebrzo i bez vozačke dozvole

Do nesreće je došlo kada je Boban T. (19), zbog prebrze vožnje, izgubio kontrolu nad >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << volanom svog auta "hjundai galoper 2,5 TCI", stranih registarskih tablica, i sleteo s puta. Zbog zadobijenih povreda, on je zadržan na hirurškom odeljenju petrovačkog Zdravstvenog centra, dok je njegov saputnik Miloš V. (20) prevezen u Opštu bolnicu u Požarevcu.

Najteže povrede zadobio je drugi saputnik, Milan V. (19), koji je hitno prebačen u Urgentni centar u Beogradu, piše "Alo".

Po završetku istrage, policija će protiv Bobana T, koji je vozio auto iako nije imao položen vozački ispit, podneti adekvatnu krivičnu prijavu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.