Vodimo vas u bioskop: Poklanjamo karte za film Mlađi referent! VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Sep.2015, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas u bioskop: Poklanjamo karte za film "Mlađi referent"! VIDEO

U saradnji sa distributerskom kućom "Blitz Film" naš portal vam danas poklanja 5x2 karte za projekciju filma "Mlađi referent" sa Robert De Nirom.

Sve što je potrebno da uradite jeste da budete brzi i pošaljete ime, prezime i broj telefona na mail adresu naše redakcije office@svetplus.com, a mi ćemo vam pokloniti po 2 karte za projekciju  filma "Mlađi referent"  28. sptembara, od 20:30 u  bioskopu Cineplexx Ušće.

Novi film Roberta De Nira „Mladji referent“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << od juče je krenuo sa prikazivanjem u domaćim bioskopima. Kako se jedan sedamdesetogodišnjak penzioner državne službe snalazi u novim uslovima korporativnog poslovanja saznaćemo u ovom ostvarenju. Oskarovci Robert De Niro i En Hetvej  oduševiće vas u zabavnoj priči o pripravniku modnoga časopisa kojeg glumi upravo De Niro! U ovoj komediji o 70-godišnjem penzioneru Benu, koji je pritom i udovac te se oseća vrlo beskorisno živeći tako monotonim životom, Robert De Niro je još jednom pokazao svoju sjajnu humorističnu stranu.

Kako bi se uključio u društvo, osećao se korisnim i povratio živahnost u svoj život, odluči da se zaposli kao pripravnik uredništva modnoga časopisa! Mlada glavna urednica (Hetvej) odlučuje da učini taj korak i jednog sedamdesetogodišnjaka zaposli kao svog asistenta...kako će se to na kraju završiti videćemo u filmu „Mladji referent“ koji je od juče na repertoaru domaćih bioskopa.
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atelje 212 poklanja karte za predstavu “Kafa i cigarete”

Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Sep.2015

Atelje 212 poklanja pet puta po dve karte za premijeru predstave “Kafa i cigarete – Pozdrav iz Beograda” najbržim čitaocima koji se jave na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com i ostave svoje podatke (ime, prezime, mesto stanovanja i broj telefona) a u subject mejla napišu KAFA I CIGARETE....

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.